Reghe, atac dur la adresa lui Boc! "E mic atât la propriu, cât şi la figurat!" - LOOKPLUS
Reghe, atac dur la adresa lui Boc! „E mic atât la propriu, cât şi la figurat!”

Reghe, atac dur la adresa lui Boc! „E mic atât la propriu, cât şi la figurat!”

Continuă „războiul” de la distanţă între Laurenţiu Reghecampf şi Emil Boc! 

Reghe a luat foc la declaraţiile făcute de Emil Boc la adresa sa. Tehnicianul Stelei a ţinut să aibă el ultimul cuvânt în conflictul de la distanţă cu primarul Clujului, privind disputarea amicalului România – Spania pe Cluj Arena.

„Referitor la comentariile făcute de domnul Emil Boc, cred că nu a înţeles mesajul meu pentru că e mic atât la propriu, cât şi la figurat. Cred că ar trebui să se uite în ograda dânsului, a lăsat o echipă de tradiţie să dispară, iar pe gazonul de la Cluj nu cred că pot să pască nici vitele. În momentul în care facem nişte declaraţii, nu le facem să jignim pe cineva, ne spunem doar părerea”, a reacţionat Reghecampf la conferinţa de presă premergătoare partidei dintre Dinamo şi Steaua, programată duminică, de la ora 20:30, pe Look TV.

În urmă cu câteva zile, Emil Boc l-a luat în colimator pe Reghe, după ce acesta declarase că disputarea amicalului cu Spania pe Cluj Arena e o pată pentru România. „Ar trebui să fie mândri că există un stadion precum Cluj Arena în România. Afirmaţiile lui Reghecampf sunt o pată pe obrazul său şi cred că ar trebui să se uite în propria ogradă înainte să facă alte declaraţii”, a răbufnit edilul.

5 martie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: