Reghe a izbucnit după remiza cu Viitorul! Pleacă de la FCSB? Anunțul tehnicianului - LOOKPLUS
Reghe a izbucnit după remiza cu Viitorul! Pleacă de la FCSB? Anunțul tehnicianului

Reghe a izbucnit după remiza cu Viitorul! Pleacă de la FCSB? Anunțul tehnicianului

FCSB a obținut doar o remiză în fața Viitorului, scor 1-1, astfel că lupta la titlu e în continuare aprinsă!

Laurențiu Reghecampf deplânge punctele pierdute în fața trupei lui Hagi. Tehnicianul lui FCSB a dat de pământ cu brigada de arbitri, reclamând două penalty-uri neacordate, dar și alte greșeli comise împotriva echipei sale.

„E prea devreme să discutăm, trebuie să ne uităm din nou la meci. Au fost multe momente bune, ţin să felicit jucătorii, în această seară s-au ridicat la un nivel înalt. Am avut multe ocazii, am ratat mult, iar cel mai penibil lucru din seara aceasta a fost arbitrajul. Eu nu vorbesc, dar sunt momente în care nu mai poţi să rabzi. S-a tot discutat că suntem avantajaţi, dar am avut două penalty-uri clare şi trebuia să intrăm cu 4-0 la pauză. Radu Petrescu e un arbitru cu experienţă, unul dintre cei mai buni din România, dar a fost foarte, foarte slab din toate punctele de vedere. Cei care conduc arbitrajul trebuie să fie mult mai atenţi. Jucau primele echipe, iar ei au fost delăsători, foarte îngâmfaţi, nu puteai discuta nimic. Sebi Colţescu e la doi metri de mine, vede penalty-ul, îl văd şi eu şi nu spune nimic”, a răbufnit Reghe la microfonul Look TV.

„Mai avem de muncă, urmează un meci cu Dinamo, care va fi dificil şi sper să reuşim să câştigăm. Sunt optimist şi liniştit, pentru că jocul demonstrează că suntem pe drumul bun, dar trebuie să lucrăm la moral, pentru că e nevoie să rezolvăm acest lucru”, a adăugat tehnicianul.

Reghe ar putea pleca la vară de la FCSB. Antrenorul e dorit de Al Gharafa, din Qatar. Tehnicianul ar urma să încaseze un salariu de 1.5 milioane de euro pe sezon, plus bonusuri de performanță. „Aceste discuţii nu îşi au rostul. Mai am un an de contract, nu avem ce să vorbim acum”, a precizat Reghe.

24 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: