Reghe a început curăţenia la Steaua! Cine pleacă şi cine vine - LOOKPLUS
Reghe a început curăţenia la Steaua! Cine pleacă şi cine vine

Reghe a început curăţenia la Steaua! Cine pleacă şi cine vine

Laurenţiu Reghecampf a început curăţenia la Steaua. Tehnicianul şi-a făcut lista cu jucătorii care vor pleca de la echipă, dar şi cu viitoarele transferuri ale trupei patronate de Gigi Becali.

Alex Bourceanu, Gebhart, Papp, Tade şi Bawab sunt jucătorii care au şanse mari să nu mai continue în tricoul roş-albastru. „Eu mă gândesc să câștigăm locul doi, nu mă mai interesează ce face Astra. După meciul de la Giurgiu s-a terminat totul. Îți poți reproșa foarte multe lucruri după un astfel de meci, toți suntem vinovați, dar acum ne gândim ce facem de la anul. Trebuie să avem altă atitudine, să formăm o echipă puternică. Vom face investiții și vom încerca să aducem jucători tineri de perspectivă, dar și fotbaliști foarte buni, de valoare. Mi-am făcut deja planurile pentru la anul. Normal că știu ce jucători vor pleca, ce jucători vor rămâne”, a precizat Reghe la DigiSport.

Ciprian Marica a intrat şi el în dizgraţia lui Gigi Becali. Atacantul are şanse infime să rămână la Steaua. „Vom vedea din vară ce se va întâmpla cu Ciprian. Pentru a se face un alt contract din sezonul viitor, trebuie să fie și el de acord. Deocamdată nu pot să vă spun nimic”, a susţinut Reghecampf.

Îi vor pe Marin şi Tănase

La capitolul veniri, Steaua vrea cu orice preţ să obţină semnăturile lui Răzvan Marin şi Florin Tănase, ambii de la Viitorul. Primul a strâns 31 de partide şi 3 goluri pentru trupa lui Hagi, în acest sezon, în toate competiţiile, în timp ce al doilea a bifat 33 de partide şi 13 goluri.

29 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: