Rednic ţinteşte locul 2: "Se joacă până în ultima etapă!" - LOOKPLUS
Rednic ţinteşte locul 2: „Se joacă până în ultima etapă!”

Rednic ţinteşte locul 2: „Se joacă până în ultima etapă!”

Dinamo s-a apropiat la doar două puncte de Steaua şi visează la locul doi. Mircea Rednic e convins că elevii săi au forţa necesară să termine pe locul secund.

„Ne-am apropiat de locul doi. V-am zis că se joacă până în ultima etapă. Meciul de miercuri este special şi important, e ultimul derby al anului. Mă bucur că am câştigat azi. Cei de la ASA au rămas în 10 şi le-am cerut să gestioneze momentul, să nu depună efort, unii jucători au avut multe meciuri în ultima perioadă. A fost o inspiraţie de moment la Rotariu, a avut ocazii din mişcare şi a reuşit să înscrie din fază fixă. E păcat că ajunge în faţa porţii uşor şi apoi nu alege cea mai bună variantă. Essombe şi Gnohere s-au încurcat unul pe celălalt. Essombe încă nu e refăcut, are probleme cu glezna. Astra mai are jocuri grele, a făcut meciuri grele. Şumi nu se relaxează”, a dezvăluit Rednic la Look TV.

Tehnicianul nu a negat faptul că George Ţucudean ar putea reveni la Dinamo în vară. „În cazul în care Ţucudean vine la Dinamo, l-am putea ierta, suporterii trebuie să înţeleagă asta”, a precizat Rednic.

17 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: