Rednic, prezentat la Dinamo: "La anul ne batem la titlu". Pe câți ani a semnat - LOOKPLUS
Rednic, prezentat la Dinamo: „La anul ne batem la titlu”. Pe câți ani a semnat

Rednic, prezentat la Dinamo: „La anul ne batem la titlu”. Pe câți ani a semnat

La nicio o zi de la despărțirea de Petrolul, Mircea Rednic a semnat astăzi un contract pe doi ani cu Dinamo. „Puriul” a anunțat că gruparea din Ștefan cel Mare se va bate la titlu în următorul sezon.

„Sunt foarte fericit că am revenit, îmi doream de foarte mult timp acest lucru. Prin venirea mea s-a terminat cu construcţia și cu reconstrucţia. Trebuie să ne gândim la performanță. Contractul este pe doi ani de zile. O să profit de aceste trei săptămâni să încerc să-i cunosc mai bine pe băieți, să văd pe cine mă bazez. E în interesul clubului să terminăm acest campionat foarte bine, trebuie să urcăm în clasament. Performanţa cere foarte multă muncă, disciplină în teren şi în afara terenului. De la anul vrem să luptăm la câştigarea campionatului”, a declarat Rednic la prezentarea sa oficială.

Rednic îi ia locul lui Flavius Stoican, care și-a reziliat astăzi contractul cu gruparea din Ștefan cel Mare. „Îi mulțumesc lui Flavius Stoican pentru ce a facut pentru acest club. Au fost lucruri bune, au fost și situații mai puțin bune, important e că am avut o relație în regulă și îi urez mult succes. De mâine, Mircea Rednic va fi antrenorul lui Dinamo. Nu are nevoie de prezentări, îi știți performanțele, practic vine un om cu experiență, care va fi un plus pentru proiectul care va urma. Îi urez bun venit, are tot suportul nostru. Am stabilit împreună nişte criterii de performanţă după care funcţionăm. Obiectivul este să ocupăm locurile 1-3. Mi-a plăcut foarte mult că domnul Rednic are o părere foarte bună despre jucătorii pe care-i avem”, a precizat patronul Ionuț Negoiță.

Mircea Rednic s-a mai aflat la cârma lui Dinamo și în sezoanele 2006/2007 și 2008/2009. În primul mandat a cucerit ultimul titlu de campioană al trupei „alb-roșii”.

6 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: