Rednic ia primele măsuri după eşecul cu Concordia! "O să-i amendez, e inadmisibil să pierdem la acest scor!" - LOOKPLUS
Rednic ia primele măsuri după eşecul cu Concordia! „O să-i amendez, e inadmisibil să pierdem la acest scor!”

Rednic ia primele măsuri după eşecul cu Concordia! „O să-i amendez, e inadmisibil să pierdem la acest scor!”

Mircea Rednic şi-a pus jucătorii la zid după eşecul usturător în faţa Chiajnei, scor 0-3! Tehnicianul e convins, însă, că elevii săi au forţa necesară să întoarcă rezultatul şi să se califice în finala Cupei Ligii Adeplast.

„O partidă proastă făcută de noi, aşa e când nu-ţi respecţi adversarul! Le-am zis jucătorilor să rămânem modeşti, să nu credem că suntem deja o mare echipă. Nu e uşor de digerat acest scor. Totul de joacă, dar nu cu atitudinea asta! Toţi suntem vinovaţi, în frunte cu mine! Greşeli în apărare, în atac, greşeli de marcaj, de abordare a unor faze… Greşeala mea e că am făcut prea multe schimbări, poate că am fost şi forţat. Dar de aia suntem 25 de jucători, fiecare trebuie să demonstreze că merită să joace la Dinamo. Au intrat relaxaţi, mă bucur că s-a întâmplat în Cupa Ligii şi nu în campionat! Meritam un duş rece!”, a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Tehnicianul e decis să ia măsuri după umilinţa cu Chiajna. „Nu se poate să nu câştigi un duel cu Pena sau cu Milevskyi, la pretenţiile pe care le avem! Trebuie să se trezească! E inadmisibil să pierdem cu 0-3 în faţa Chiajnei! O să le iau costumele pe care le-am primit, o să-i amendez” , a răbufnit „Puriul”.

10 martie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: