Rednic acuză: "Au vrut o finală Steaua - Concordia!" - LOOKPLUS
Rednic acuză: „Au vrut o finală Steaua – Concordia!”

Rednic acuză: „Au vrut o finală Steaua – Concordia!”

Mircea Rednic a fost foc şi pară pe arbitrajul din meciul Dinamo – Chiajna. Tehnicianul e convins că elevii săi s-ar fi calificat în finala Cupei Ligii dacă se juca în egalitate numerică.

„Normal că 10 contra 11 este foarte greu să joci. Nu am înţeles deloc maniera de arbitraj a acestui arbitru (George Găman, n.red.). Şi nu este prima dată. La fel a făcut şi la o semifinală cu Pandurii. Bălgrădean merita roşu clar. Dar a dat la mijlocul terenului, la Olteanu. Probabil că aşa este el, depăşit de meciurile importante. Acest joc a fost foarte important. Cu un om în minus a fost greu. Avem şi jucători care nu s-au recuperat după meciul cu Steaua. Calificarea s-a jucat în tur, când am pierdut cu 0-3. Dar aici dacă jucam 11 la 11, cred că ne calificam”, a reacţionat Rednic.

„E trist şi dureros să ratezi o finală. Dar 11 contra 11 se putea. Sau dacă Bălgrădean era eliminat în minutul 11, era altceva. Dacă arbitrii vor o finală Steaua – Chiajna… sau Federaţia… Nu poţi să trimiţi un asemenea arbitru”, a răbufnit „Puriul”.

14 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: