Reacții dure după arbitrajul din Viitorul - Steaua! "E oribil, parcă suntem în Bangladesh!" - LOOKPLUS
Reacții dure după arbitrajul din Viitorul – Steaua! „E oribil, parcă suntem în Bangladesh!”

Reacții dure după arbitrajul din Viitorul – Steaua! „E oribil, parcă suntem în Bangladesh!”

Steaua a câștigat pe terenul Viitorului, scor 3-1, dar multă lume contestă arbitrajul.

Primul gol al Stelei a fost marcat după un penalty discutabil, în timp ce golul secund al campioanei a fost precedat de un henț ca la handbal al lui Adi Popa. Centralul Marcel Bîrsan și arbitrul adițional Lucian Rusandu au fost puși la zid de experții Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu.

“Domnule, eu nu am văzut prima repriză, dar m-a sunat Porumboiu. Mi-a spus că arbitrul a luat cea mai bună decizie a primei reprize în momentul în care a fluierat finalul. Este strigător la cer ce se întâmplă cu arbitrajul românesc. Îl ținem pe acest grec în funcție, care nu a avut loc în țara lui. Și pe Deaconu. Este oribil ce se întâmplă. Suntem în Bangladesh, unde suntem? Ce se întâmplă cu arbitrajul?”, a declarat Crăciunescu pentru Fanatik.ro.

Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu l-a completat: “Ambele decizii au fost greșite. La penalty, jucătorul de la Viitorul nu i-a provocat căderea lui Stanciu. Faptul că există o diferență de gabarit între jucători nu înseamnă că un duel pentru minge este neregulamentar. Nu i-a făcut nimic. Iar la golul doi, Adi Popa a luat mingea cu mâna, este henț clar!”.

20 martie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: