Răzbunarea lui Bărboianu! Fotbalistul l-a atacat dur pe Negoiţă: "Calificarea asta a fost ca o palmă pentru el" - LOOKPLUS
Răzbunarea lui Bărboianu! Fotbalistul l-a atacat dur pe Negoiţă: „Calificarea asta a fost ca o palmă pentru el”

Răzbunarea lui Bărboianu! Fotbalistul l-a atacat dur pe Negoiţă: „Calificarea asta a fost ca o palmă pentru el”

Ştefan Bărboianu nu a uitat de conflictul cu Ionuţ Negoiţă, cel care l-a acuzat de blat pe vremea când evolua la Dinamo. Actualul fotbalist al Chiajnei l-a dat în judecată pe finanţatorul „câinilor” pentru declaraţiile grave pe care le-a făcut la adresa sa.

„Ar fi ceva senzațional să câștigăm Cupa Ligii în fața Stelei. Eu le țin pumnii celor de la Dinamo în următoarele meciuri. Sunt alături de ei la meciurile pe care le mai au. Mircea Rednic este un antrenor bun și echipa este pe un drum bun. Eu la Dinamo m-am înțeles bine cu toată lumea de acolo, cu excepția unui singur om. El (Ionuț Negoiță, n.red.) și-a bătut joc de mine și de familia mea. Victoria asta a fost ca o palmă pentru el. El a pus o pată neagră pe cariera mea. Pentru moment, am reușit să demonstrez că sunt doar vorbe urâte și voi merge până la capăt pentru a demonstra că Fane Bărboianu nu s-a pătat niciodată”, a răbufnit Bărboianu la Look TV.

14 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: