EXCLUSIV Război și pace. Felgueiras și Veselovsky, fair-play înaintea derby-ului din Gruia (VIDEO) - LOOKPLUS
EXCLUSIV Război și pace. Felgueiras și Veselovsky, fair-play înaintea derby-ului din Gruia (VIDEO)

EXCLUSIV Război și pace. Felgueiras și Veselovsky, fair-play înaintea derby-ului din Gruia (VIDEO)


CFR și Universitatea au împărțit Clujul în două, înaintea derby-ului de luni, care va fi transmis în direct de Look TV. Cu doar câteva zile înaintea confruntării, doi dintre cei mai iubiți jucători ai celor două echipe, Mario Felgueiras și Robert Veselovsky, demonstrează că rivalitatea nu ucide fair-play-ul.

Mario Felgueiras și Robert Veselovsky vor fi rivali pentru 90 de minute, pe durata derby-ului dintre CFR și ”U” Cluj, însă asta nu-i determină să se dușmănească. Din contră, cei doi goalkeeperi vin să le arate fanilor că există loc pentru respect reciproc chiar și într-un meci cu asemenea miză.

Mario Felgueiras crede că CFR Cluj pornește cu prima șansă, însă nu uită faptul că ”U” a dat lovitura în sezonul trecut, chiar în Gruia. ”Avem o revanșă de luat după eșecul de anul trecut, trebuie să câștigăm neapărat dacă vrem să fim pe podium. Trecem printr-un moment foarte bun, avem încredere mare și un lot mai bun, trebuie doar să arătam asta pe teren. Suntem favoriți, pentru că jucăm acasă și avem deja 3 campionate câștigate. Totuși, e un derby, nu ne putem uita la clasament, chiar dacă „U” Cluj trece prin momente mai complicate. Jucătorii lor vor fi foarte motivați, trebuie să avem mare grijă, anul trecut ei au scris istorie pe terenul nostru”, a spus ”Super Mario”, care are numai cuvinte de laudă la adresa rivalului său.

”Veselovsky este vecinul meu, e un băiat umil, foarte muncitor, nu am vorbit de multe ori cu el, dar când am făcut-o a fost foarte simpatic. A făcut o treabă minunată la Universitatea, pentru asta este și respectat de suporteri. Luni vom fi adversari și sper să câștig eu duelul. Am încredere mare în calitățile mele, după părerea mea eu sunt mai bun, dar și el este un portar foarte bun. Sper să primească el mai multe goluri, iar eu niciunul”, a dezvăluit lusitanul.

Nici Robert Veselovsky nu s-a lăsat mai prejos. Acesta admite că adversarii pornesc cu prima șansă și spune că Felgueiras este unul dintre cei mai buni portari din România. ”CFR e favorită, dar şansele sunt egale, fiindcă e un derby. Nu am emoţii, îmi plac astfel de meciuri. Mario Felgueiras e un portar bun, printre cei mai buni din România. Oricine de la CFR poate să înscrie, trebuie să ne concentrăm tot meciul. De când am fost mic mi-am dorit să fiu portar”, a punctat slovacul.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=lon-1I1Pgtg&list=UUjuyq44hUUh0BKa7y4r5OiQ”]

Derby-ul CFR – ”U” Cluj se va disputa luni, de la ora 21.00, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”. Întâlnirea contează pentru etapa a noua a Ligii 1 și va fi transmisă în direct de postul de televiziune Look TV.

26 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: