Război în Golf! Reghecampf și Pițurcă sunt din nou la cuțite - LOOKPLUS
Război în Golf! Reghecampf și Pițurcă sunt din nou la cuțite

Război în Golf! Reghecampf și Pițurcă sunt din nou la cuțite

Echipa lui Laurențiu Rgehecampf, Al Hilal, și formația lui Victor Pițurcă, Al Ittihad, ar urma să se întâlnească marți, în optimile de finală ale Cupei Prinţului.

Reghe a reușit să-i convingă pe șeicii care patronează clubul să amâne confruntarea, motivând că jucătorii sunt obosiți după meciurile din Liga Campionilor Asiei. Aceștia s-au conformat, iar preşedintele lui Al Hilal, Abdulrahman bin Musa’ad, a trimis o cerere oficială pe adresa federației saudite în care solicită amânarea partidei. Așa cum era de așteptat, Pițurcă a luat foc la aflarea veștii, amănunt care nu le-a scăpat jurnaliștilor din Golf.

Fostul selecționer nu s-a lăsat convins de argumentul că rivalii au de disputat multe jocuri într-un interval scurt de timp. Totuși, cei de la Al Hilal ar putea să aibă câștig de cauză la federație, după ce au transmis că și jucătorii își doresc să amâne partida pentru a fi odihniți în vederea meciurilor de la Cupa Asiei. În dispută a intervenit și selecționerul Arabiei Saudite, Cosmin Olăroiu, care le-a amintit federalilor că însuși prințul moștenitor al Dubaiului, șeicul Hamdan Bin Mohammad Bin Rashid Al Maktoum, i-a trasat ca sarcină câștigarea competiției, iar pentru aceasta are nevoie ca toți fotbaliștii să fie în cea mai bună formă.

21 decembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: