Rădoi începe în forță la Steaua! L-a convins să semneze pe ”urmașul” lui Sânmărtean - LOOKPLUS
Rădoi începe în forță la Steaua! L-a convins să semneze pe ”urmașul” lui Sânmărtean

Rădoi începe în forță la Steaua! L-a convins să semneze pe ”urmașul” lui Sânmărtean

Mirel Rădoi și-a luat rolul în serios, după ce a fost numit de Gigi Becali la cârma Stelei. Noul antrenor al ”roș-albaștrilor” este la un pas de o lovitură pe piața transferurilor.

Steaua încearcă să se întărească înaintea debutului în tururile preliminare ale UEFA Champions League și este foarte aproape să dea prima lovitură. Favoritul lui Mirel Rădoi și MM Stoica este la un pas de trupa din Ghencea, iar în cursul zilei de azi este de așteptat să semneze un contract valabil pentru un an.

”Am avut o discuție cu Mirel Rădoi. Am fost sunat de către el, dar încă nu am apucat să discutăm și de contract. O să discutăm şi miercuri, despre contract. Mă cunosc de mult timp cu Mirel. Ne știm de pe vremea în care amândoi jucam pentru echipa națională. M-ar tenta o experiență”, a declarat Cernat, pentru fanatik.ro. Fotbalistul care a evoluat și la Dinamo Kiev a dezvăluit că a vorbit și cu nașul său, Mihai Stoica. Evident, fostul manager al ”roș-albaștrilor” l-a sfătuit să semneze cu Steaua.

“M-a sunat și nașul Mihai Stoica. Am discutat și cu el. E normal să ne consultăm. Un an de zile încă mai pot face față, chiar și la Steaua. Voi da totul pe teren ca să fie ok. Am înțeles că vor mai veni vreo patru-cinci jucători. Nu îmi este teamă cu Rădoi antrenor. Îl știu că este un băiat capabil. Am stat de vorbă cu el și mi-a spus că odată și-odată trebuia să înceapă”, a mai afirmat Cernat.

3 iunie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: