Rada, cu gândul la derby-ul cu Universitatea: "Clujul merită să aibă două echipe în Liga I" - LOOKPLUS
Rada, cu gândul la derby-ul cu Universitatea: „Clujul merită să aibă două echipe în Liga I”

Rada, cu gândul la derby-ul cu Universitatea: „Clujul merită să aibă două echipe în Liga I”

Feroviarii au intrat deja în febra derby-ului cu marea rivală Universitatea, programat în runda a 9-a pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Ionuț Rada speră ca de data aceasta să nu se repete istoria din sezonul trecut, când „studenții” au învins cu 2-1 în Gruia. „O să fie un meci disputat, unul foarte important pentru noi. Sperăm să venim cu trei puncte de la Galați și apoi să jucăm cu stadionul plin acasă. Mă bucur că un oraș frumos ca și Clujul are două stadioane noi și două echipe în prima divizie, sper să fie așa și la anul. Clujul merită să aibă două echipe în Liga 1”, a declarat Rada la emisiunea Fotbal Plus, de pe Look PLUS.

CFR a adunat patru victorii consecutive, dar Ionuț Rada îndeamnă la calm: „Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că ne așteaptă multe meciuri grele. Nimeni nu ne băga în seamă la început, dar după ultimele rezultate am început să fim respectați mai mult”. Fundașul a analizat și situația Petrolului, care s-a despărțit astăzi de Răzvan Lucescu. „Îmi pare foarte rău pentru Răzvan, știu că și-a dorit foarte mult să facă performanță. Nu e bine să schimbi antrenorii atât de des. În România, cine bagă azi bani, mâine vrea să și câștige campionatul”, a afirmat Rada.

16 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: