Rada, apel la conducere: „Sunt obligați să facă totul pentru ca lucrurile să meargă” - LOOKPLUS
Rada, apel la conducere: „Sunt obligați să facă totul pentru ca lucrurile să meargă”

Rada, apel la conducere: „Sunt obligați să facă totul pentru ca lucrurile să meargă”

Jucătorii lui CFR Cluj s-au renunit astăzi și vor începe pregătirea pentru returul campionatului. Clubul trece printr-o perioadă critică din punct de vedere financiar, dar acest lucru nu-i sperie pe jucători, care speră ca lucrurile să se rezolve.

Ionuț Rada este unul dintre cei mai experimentați fotbaliști ai lui CFR Cluj și prestația sa a contribuit decisiv la rezultatele din prima parte a campionatului. Fundașul este optimist și consideră că cei responsabili de bunul mers al clubului se vor mobiliza și situația va reveni la normal.

„Vom vedea în aceste zile ce se va hotărî, noi sperăm ca lucrurile să meargă înainte. Anul nou trebuie să vină cu vești bune, pentru că cei care au muncit înainte la acest club sunt obligați să facă în așa fel încât lucrurile să meargă bine”, a spus Rada.

Fotbalistul consideră că neparticiparea echipei în cupele europene din cauza problemelor financiare ar fi o pată neagră pe istoria clubului care în ultimii zece ani a fost în fruntea României.

„O să avem în continuare șansa să jucăm în cupele europene, nu cred că o să fie problema asta, sperăm să nu se ajungă să nu putem participa. Ar fi mult prea mult pentru istoria și continuitatea acestui club. Probabil în următoarea perioadă vom afla mai multe. Eu îmi doresc să rămân la CFR, dar întotdeauna sunt și lucruri pe care noi nu le știm și sper să nu fie din categoria celor care să mă facă să plec de aici”, a conchis fotbalistul clujenilor.

12 ianuarie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: