Rada a bătut palma cu Bari! Fundașul a plecat cu lacrimi în ochi de la CFR - LOOKPLUS
Rada a bătut palma cu Bari! Fundașul a plecat cu lacrimi în ochi de la CFR

Rada a bătut palma cu Bari! Fundașul a plecat cu lacrimi în ochi de la CFR

Ionuț Rada se desparte de CFR Cluj, după cinci sezoane petrecute în Gruia. Fundașul ”vișiniilor” a dat curs ofertei lui Bari.

Fotbalistul în vârstă de 32 de ani va evolua din retur în Serie B, la Bari. Detaliile transferului au fost puse la punct de fostul director executiv al CFR-ului, Răzvan Zamfir, care ocupă acum aceeași funcție la gruparea italiană. Ionuț Rada a recunoscut că îi vine greu să se despartă de CFR, după ce a jucat timp de cinci ani la această echipă.

”Sincer, îmi dau lacrimile când mă gândesc că o să plec de aici. Clujul a devenit casa mea, am petrecut ani frumoși aici, am câștigat trofee, am jucat în Champions League. Au fost momente superbe, au fost și momente mai dificile, dar în mintea mea rămân amintirile frumoase”, a declarat Rada pentru Look TV.

Fotbalistul născut la Craiova nu își face griji în ce privește acomodarea la noua echipă. ”Am o experiență, știu că va fi greu, dar nu-mi fac probleme, mă voi adapta. Sunt onorat că cei de la Bari s-au gândit să mă transfere, voi da totul și va ieși bine”, a mai spus Rada.

Ionuț Rada s-a format la Universitatea Craiova și a mai evoluat de-a lungul timpului la Rocar, Rapid, FC Național, Steaua, CS Otopeni, Al Nasr și Karlsruher. Acesta a evoluat de două ori și pentru echipa națională a României, dar a făcut parte și din reprezentativa Under 21.

17 ianuarie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: