Pustai, out de la Rapid! Cine e noul antrenor al giuleștenilor - LOOKPLUS
Pustai, out de la Rapid! Cine e noul antrenor al giuleștenilor

Pustai, out de la Rapid! Cine e noul antrenor al giuleștenilor

Valerii Moraru a decis să-l demită pe Cristi Pustai de la cârma Rapidului. Deși conducerea clubului a purtat negocieri cu Marius Șumudică, noul antrenor al giuleștenilor va fi Cristiano Bergodi.

Eșecul cu Dinamo i-a fost fatal lui Cristi Pustai. Tehnicianul a fost înlăturat de pe banca Rapidului, după o ședință avută în această seară cu patronul Valerii Moraru. Locul „Matematicianului” va fi luat de Cristiano Bergodi, care s-a aflat în tratative cu gruparea bucureșteană și în iarnă.

Italianul va ajunge miercuri dimineața la București, pentru a semna un contract valabil până în vară, cu posibilitate de prelungire în cazul în care va reuși să salveze echipa de la retrogradare. Bergodi va conduce mâine primul antrenament al giuleștenilor, programat la ora 16.00, la Pro Rapid.

14 aprilie 2015

Un comentariu To “Pustai, out de la Rapid! Cine e noul antrenor al giuleștenilor”

  1. Fluxul abundenţei curge întotdeauna către minţile cele mai deschise, care se aşteaptă să primească. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: alina.turculetu@yahoo.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: