Pustai, înaintea derby-ului cu Dinamo: "Prefer să câștig meciurile cu echipele de la retrogradare" - LOOKPLUS
Pustai, înaintea derby-ului cu Dinamo: „Prefer să câștig meciurile cu echipele de la retrogradare”

Pustai, înaintea derby-ului cu Dinamo: „Prefer să câștig meciurile cu echipele de la retrogradare”

Amenințat cu demiterea, Cristi Pustai a sunat adunarea înaintea derby-ului dintre Rapid și Dinamo, programat sâmbătă, pe Arena Națională. Partida va fi transmisă în direct de Look TV, de la ora 19.00.

„Este un derby, dar foarte importante sunt meciurile cu adversarele directe, FC Braşov, Chiajna şi aşa mai departe. Pe Dinamo nu am inclus-o în categoria celor cu care ne batem noi, pentru că are 36 de puncte. Mai avem şase meciuri cu adversare cu care suntem în luptă directă. Aş prefera să le câştig pe alea şase. Şi dacă se întâmplă aşa, atunci Rapidul se salvează”, a declarat Pustai.

Tehnicianul a dorit să-i asigure pe fanii giuleșteni că elevii săi vor face tot posibilul să obțină cele trei puncte în duelul cu Dinamo. „Vom strânge rândurile şi ne vom lupta pentru fiecare punct. Rezultatele ne-au avantajat, pentru că în această luptă nu depinde numai de noi, dar este timpul să redevenim acea echipă muncitoare. Sunt convins că ne vom respecta suporterii. Noi am zis că încercăm să ne salvăm de la retrogradare, dar am promis că vor vedea determinare şi atitudine. Sunt convins că asta vor vedea la toate meciurile de acum înainte. Mâine, sigur suporterii rapidişti vor fi la meci, pentru că au arătat că nu sunt suporteri de rezultat, ci suporteri cu sufletul. Indiferent cine va fi la Rapid, lumea va fi mereu în tribună”, a precizat Pustai.

10 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: