Pustai e pe făraș la Rapid! Jucătorii îl ”sapă” deja pe față: ”Ar trebui un șoc la echipă” - LOOKPLUS
Pustai e pe făraș la Rapid! Jucătorii îl ”sapă” deja pe față: ”Ar trebui un șoc la echipă”

Pustai e pe făraș la Rapid! Jucătorii îl ”sapă” deja pe față: ”Ar trebui un șoc la echipă”

Cristi Pustai este tot mai izolat la Rapid, iar jucătorii jucătorii au ajuns să-l critice pe tehnicianul care a fost adus în iarnă să salveze echipa de la retrogradare.

Giuleștenii au pierdut ultimele două partide, 0-1 cu ”U” Cluj și 1-2 cu ASA Târgu Mureș, iar situația a devenit explozivă la club. Și cum de fiecare dată în situații de acest fel trebuie găsit un vinovat, jucătorii se disculpă și arată cu degetul spre antrenorul Cristi Pustai. Tonul a fost dat de veteranul Daniel Pancu, iar colegii săi nu s-au lăsat invitați. Un alt simbol al ”vișiniilor”, portarul Mircea Bornescu, a ieșit la rampă cu un atac la adresa tehnicianului.

”Declarațiile domnului Pustai, că nu avem mijlocași și atacanți, au picat prost la echipă. Nu se face așa! E simplu să dai vina pe jucători, dar tu, ca antrenor, ce faci? Le ceri să joace într-un fel, iar ei o fac. Dacă totul iese bine, e meritul antrenorului, însă dacă iese prost dă vina pe jucători. Nu e firesc. De mai mult timp lucrurile nu mai merg bine, iar în asemenea situații e nevoie de un șoc la echipă. Cred că asta e șansa Rapidului, acum”, a ”tunat” Bornescu.

Rapid ocupă poziția a 15-a în clasament, retrogradabilă, cu doar 22 de puncte. Giuleștenii se află la 5 lungimi de locul 12, primul care asigură menținerea în Liga I și care este deținut în prezent de Concordia Chiajna.

9 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: