Punctul nimănui! Dinamo şi Craiova au remizat şi păstrează şanse infime la câştigarea titlului - LOOKPLUS
Punctul nimănui! Dinamo şi Craiova au remizat şi păstrează şanse infime la câştigarea titlului

Punctul nimănui! Dinamo şi Craiova au remizat şi păstrează şanse infime la câştigarea titlului

Dinamo şi CS U Craiova au remizat pe Arena Naţională, scor 0-0, la capătul unui meci frumos. Cele două echipe pierd teren în lupta la titlu. Oltenii se află la 6 puncte în spatele liderului Viitorul, în timp ce „câinii” sunt la 7 lungimi de trupa lui Hagi.

Palic a ratat prima ocazie a meciului, în minutul 2, când a trimis puţin alături. Zlatinski a răspuns cu un şut de la marginea careului de 16 metri, care s-a scurs puţin pe lângă (’11). Măzărache nu a fost nici el mai inspirat. A trimis slab, la colţul scurt, şi i-a permis lui Penedo să reţină fără probleme (’39).

Dinamoviştii au cerut penalty pe finalul primei reprize, după o intervenţie a lui Barthe, dar Marius Avram a lăsat jocul să continue (’41). Ivan a ratat o şansă uriaşă de a deschide scorul. Atacantul a scăpat singur spre poartă, dar a fost blocat excelent de Penedo, care a respins în corner (’44).

Cele două echipe au căutat victoria şi în actul secund. Bumba a irosit două ocazii uriaşe în debutul reprizei. Prima dată, a reluat din voleu în braţele lui Calancea (’48), iar a doua oară a şutat peste dintr-o poziţie ideală (’52).

Craiova a replicat la fel de tăios. Băluţă a luat o acţiune pe cont propriu, a centrat în careu, însă mingea a luat o traiectorie ciudată şi a căzut pe transversală (’58). Mijlocaşul oaspeţilor a fost aproape de gol şi în minutul 61, când a trimis puţin alături, din lateral stânga.

Popov a fost aproape de un autogol stupid, deviind spre propria poartă o centrare a lui Bumba, însă Calancea a fost la post (’79). Proaspăt introdus pe teren, Bawab putea deschide scorul împotriva fostei sale echipe, însă a şutat pe lângă din doar câţiva metri (’84). S-a terminat 0-0, rezultat care nu ajută nicio echipă în lupta la titlu.

Gest superb

Jucătorii lui Dinamo au intrat pe teren, la începutul meciului, cu un banner pe care scria „Vrem stadion fără pistă”. Fotbaliştii nu au intrat de mână cu copii, aşa cum se obişnuieşte, ci cu 11 femei. Acestea au fost alese ca urmare a unui concurs organizat de trupa din Ştefan cel Mare, „Iubește femeia în fiecare zi”. De asemenea, fiecare jucător a avut în mână câte un trandafir.

19 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: