Punct preţios obţinut de FC Braşov la Botoşani! 0-0 echitabil în Moldova - LOOKPLUS
Punct preţios obţinut de FC Braşov la Botoşani! 0-0 echitabil în Moldova

Punct preţios obţinut de FC Braşov la Botoşani! 0-0 echitabil în Moldova

Braşovul a venit determinată să rupă „tradiţia” la Botoşani, pe terenul unde Astra sau Dinamo au plecat învinse. Gazdele aveau o reputaţie de invidiat pe teren propriu, însă „stegarii” nu s-au lăsat intimidaţi.

Prima repriză a fost săracă în ocazii, doar Liviu Ganea a fost aproape de gol după o lovitură de cap din centrul careului (’34). S-a remarcat, însă, antrenorul gazdelor, Leo Grozavu. Tehnicianul, proaspăt reîntors pe bancă după ce a fost suspendat pentru ieşirile nervoase la adresa arbitrilor de la partida cu Dinamo, a avut un nou moment de „magie”. Grozavu a fost aproape de a fi trimis în tribune pentru noi proteste la adresa arbitrului.

De la cabine, Botoşaniul a ieşit mult mai determinată şi a fost aproape de a înscrie prin Vaşvari, dar şutul acestuia a nimerit bara (’47). Fulop a şutat şi el, milimetric pe lângă poartă, după ce a dejucat pasul la offside al fundaşilor braşoveni (’64). Ultimele 25 de minute ale partidei au fost anoste, asemeni primei reprize, iar oaspeţii se pot declara mulţumiţi cu egalul obţinut în Moldova.

27 septembrie 2014

Un comentariu To “Punct preţios obţinut de FC Braşov la Botoşani! 0-0 echitabil în Moldova”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: