Promit spectacol! Pandurii – Astra, la ora 19.15, în direct pe Look Plus - LOOKPLUS
Promit spectacol! Pandurii – Astra, la ora 19.15, în direct pe Look Plus

Promit spectacol! Pandurii – Astra, la ora 19.15, în direct pe Look Plus

O partidă care în precedentele două sezoane a reprezentat un adevărat derby pentru Europa, de data aceasta are alte coordonate, prin prisma clasării celor două. Dacă Pandurii încă n-au scăpat de emoțiile retrogradării, Astra mai visează la Europa League.

În ultimii ani, Pandurii și Astra au reprezentat cu brio fotbalul românesc în competițiile europene. Sezonul acesta nu le-a fost însă niciuneia favorabil. Dacă gorjenii au început extrem de prost campionatul și abia după 24 de etape scurse au luat o gură de oxigen în ceea ce privește perspectivele rămânerii în prima ligă, Astra și-a trasat ca obiectiv clar o nouă participare continentală. Dar lucrurile nu au stat la fel și din punctul de vedere al rezultatelor, precum calculele de pe hârtie. Locul 5 după 24 de etape, la 6 lungimi de „miracolul” CS U Craiova nu-i poate mulțumi pe Dorinel Munteanu și ai lui.

Pandurii nu au mai câştigat în faţa Astrei din aprilie 2011, atunci când s-au impus pe teren propriu cu 1-0. După acel meci s-au mai disputat șapte partide, încheiate cu șase victorii ale giurgiuvenilor şi o remiză în ultima etapă din stagiunea 2012-2013, în urma căreia oltenii au terminat pe locul al doilea, stabilind cea mai bună performanţă din istoria clubului.

9 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: