Promit show! Pandurii – Dinamo, la ora 21.30, în direct pe Look PLUS - LOOKPLUS
Promit show! Pandurii – Dinamo, la ora 21.30, în direct pe Look PLUS

Promit show! Pandurii – Dinamo, la ora 21.30, în direct pe Look PLUS

Sursa Foto: lpf.ro

În sezoanele trecute reprezenta un adevărat derby pentru Europa, acum s-a transformat într-un simplu meci de campionat. Dar cele două echipe mereu au dat totul în partidele directe și au oferit spectacol.

De 19 ori s-au întâlnit în Liga 1 cele două formaţii, palmaresul fiind unul net favorabil „alb-roşilor”, aceştia trecându-şi în cont nouă victorii, în timp ce gorjenii s-au impus doar de patru ori, conform site-ului Ligii Profesioniste de Fotbal. Prima confruntare a avut loc pe 14 august 2005: Dinamo – Pandurii 3-0 (dublă Claudiu Niculescu, Florin Bratu). Întâiul succes izbutit de olteni în campionat a venit abia în cel de-al șaselea meci, pe 9 aprilie 2008, 2-1 pe terenul bucureştenilor, marcatori fiind Osvaldo Miranda, respectiv Piţurcă jr şi Arrieta.

Dinamo are de înfruntat și un complex în această seară. „Câinii” nu au mai câștigat în campionat la Târgu Jiu din 21 octombrie 2007. Dar echipa lui Stoican vrea cu orice preț revanșa după ce a fost eliminată de trupa lui Edi Iordănescu din semifinalele Cupei Ligii. Ambele manșe au fost câștigate de gorjeni.

Meciul de la ora 21.30 va fi transmis în direct pe Look PLUS, iar fazele importante ale întâlnirii vor fi în format VIDEO pe looktv.ro.

28 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: