Probleme la Petrolul. Mulțescu: ”Meciul cu Steaua ne va prinde descoperiți” - LOOKPLUS
Probleme la Petrolul. Mulțescu: ”Meciul cu Steaua ne va prinde descoperiți”

Probleme la Petrolul. Mulțescu: ”Meciul cu Steaua ne va prinde descoperiți”

Petrolul o va întâlni duminică pe Steaua, în direct la Look TV, în meciul de redebut al lui Gigi Mulțescu pe banca ”găzarilor”. Tehnicianul ploieștenilor se declară nepregătit pentru o partidă cu o echipă care a reușit un record de goluri în Europa League.

Mulțescu a avut foarte puțin timp la dispoziție să rezolve problemele de la Petrolul, după demniterea lui Răzvan Lucescu. Meciul cu Steaua vine într-un moment cum nu se poate mai prost pentru echipa sa: ”Ne interesează victoria, numai să nu uităm că jucăm cu Steaua, care a bătut cu 6-0 în grupele Europa League. Este un derby al fotbalului românesc, un examen important pentru Petrolul. Pentru noi a venit prea repede acest meci și ne-a prins descoperiți. Sper ca până la ora jocului să mă familiarizez cu toate amănuntele despre jucători”.

Mulțescu nu mizează pe oboseala steliștilor și spune că și-ar fi dorit ca aceștia să fi petrecut mai mult după victoria cu Aalborg. ”Nu cred că vor fi obosiți. Era bine pentru noi să petreacă și ei mai mult. Le-am spus jucătorilor să se culce și să se scoale cu Steaua în gând. Am emoții, știți cum se zice, dacă ești artist, ai emoții până intri în scenă. Mizez pe un joc echilibrat”, a mai declarat Gigi Mulțescu.

20 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: