Probleme de lot pentru Dinamo. Contra: "Va fi mai greu cu Pandurii decât cu Steaua" - LOOKPLUS
Probleme de lot pentru Dinamo. Contra: „Va fi mai greu cu Pandurii decât cu Steaua”

Probleme de lot pentru Dinamo. Contra: „Va fi mai greu cu Pandurii decât cu Steaua”

Dinamo își joacă ultima șansă la accederea în play-off la Severin, împotriva celor de la Pandurii. „Câinii” nu au altă variantă decât victoria pentru a-și atinge obiectivul.

Cosmin Contra a prefațat duelul cu trupa lui Flavius Stoican ca fiind unul pe viață și pe moarte pentru elevii săi.

„Va fi un meci greu pentru că Pandurii este o echipă periculoasă. Are jucătorii cu experiență și poate pune mari probleme. Trebuie să fim agresivi ca să câștigăm. Eu cred că este mai greu acest meci decât cele cu FC Botoșani, CS U Craiova și Steaua. Mă deranjează că se subestimează adversarul. Echipele care nu sunt favorite mereu au produs surprize. Stoican a fost la Dinamo și va încerca să demonstreze că este un antrenor bun. Dar nu joacă el și nu joc nici eu. Fiecare vrea să își motiveze jucătorii. Îmi plac lucrurile care par imposibile. Mi-am asumat asta când am venit la Dinamo. Suntem pe un drum bun și mai durează până să fim o echipă care poate face o figură frumoasă în Europa”, a precizat Contra.

Tehnicianul se confruntă cu mari probleme de lot înaintea duelului de duminică, transmis de Look TV, de la ora 20:30. Contra nu se va putea baza pe Hanca, cel mai în formă jucător, și nici pe Brănescu, Dielna și Mahlangu. În plus, ar putea lipsi și Maxi Oliva, care acuză probleme medicale.

4 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: