Prezentare - LOOKPLUS

Prezentare

LOOKPLUS este prima televiziune generalistă cu sediul în Cluj-Napoca şi acoperire naţională, reprezentând astfel un produs unicat pe piaţa audiovizualului din România. LOOKPLUS emite 24 de ore din 24, acoperind un segment larg de programe. Postul poate fi recepţionat analogic, digital, cât şi prin satelit.

Programele LOOKPLUS se adresează unui public vast, atât din punct de vedere al vârstei, cât şi al intereselor telespectatorilor săi. De la emisiuni de divertisment pentru cei mici şi mari, la emisiuni informative, transmisiuni sportive, reality-show-uri, ştiri sau filme, canalul îşi adaptează grila în funcţie de aşteptările şi cerinţele publicului său, urmărind obţinerea unei audienţe cât mai extinse. LOOKPLUS transmite în procent de 60% producţii proprii, restul de 40% fiind achiziţionate de la alţi producători. În ceea ce priveşte tipul programelor transmise, 55% din ele sunt programe de divertisment, filme (30%), restul procentelor fiind acoperite de emisiuni educative, culturale, sportive, etc.

Din grila LOOKPLUS nu lipsesc transmisiunile sportive, precum meciurile de fotbal (LOOKPLUS transmite în direct amicalele celor mai puternice echipe din România (Steaua, Dinamo, Rapid, CFR Cluj, etc), precum şi a echipei naţionale de fotbal a României cu echipe redutabile din Europa) şi de baschet (LOOK TV prezintă în exclusivitate Campionatul de Baschet al Spaniei, cel mai tare campionat din Europa.)

Vezi LIVE posturile: