Prepeliță pune gând rău Astrei: "Vrem să-i batem ca să ne distanțăm în clasament" - LOOKPLUS
Prepeliță pune gând rău Astrei: „Vrem să-i batem ca să ne distanțăm în clasament”

Prepeliță pune gând rău Astrei: „Vrem să-i batem ca să ne distanțăm în clasament”

Steliștii nici nu concep alt rezultat decât victoria în fața Astrei, una dintre contracandidatele lor la titlu. Andrei Prepeliță recunoaște că și o victorie la limită i-ar face fericiți pe campionii României.

„Ne-am obișnuit în ultimul timp să avem meciuri grele cu Astra, o echipă bună, cu care ne batem la titlu. Sperăm să facem un meci bun și să câștigăm. Nu cred că îi influențează jocul din Cupă, ei se concentrează pe campionat. Toate echipele se motivează cu Steaua, dar și noi vom fi la fel de motivați, pentru că ne dorim să câștigăm, acesta e singurul obiectiv. Avem două rezultate negative în fața lor, dar nu mai contează asta. Sper să facem un joc bun, să avem publicul de partea noastră și să ne bucurăm împreună. Publicul contează foarte mult pentru noi, ne ajută să punem presiune pe adversari”, a declarat Prepeliță pentru Look TV.

Cu un succes în această seară, Steaua s-ar distanța la 6 puncte de elevii lui Daniel Isăilă. „Trebuie să batem ca să ne distanțăm de ei. Nu putem spune că eliminăm o contracandidată dacă învingem, campionatul e lung, se pot pierde puncte și cu alte echipe, dar meciurile directe contează la final. Cu o victorie, am avea o primă șansă”, a precizat Prepeliță.

„Militarii” și-au obișnuit fanii cu multe goluri în acest sezon. Jucătorii lui Costel Gâlcă au cel mai bun atac din România, cu 20 de goluri înscrise în 8 etape. „Golurile au venit datorită jocului bun al nostru. Dacă vom câștiga cu 1-0, vom fi foarte bucuroși, dar, dacă vom putea să marcăm, cu siguranță o vom face. Ne simțim ca o echipă completă, avem încredere unul în celălalt. Așa se formează un grup puternic și noi asta vrem”, a precizat Prepeliță, care a comentat și ce înseamnă pentru el să poarte banderola de căpitan al celei mai galonate echipe din România. „Să fii căpitan la Steaua este o onoare pentru orice jucător. Mă motivează mai mult, nicidecum nu simt presiune. Am fost căpitan la o vârstă fragedă la FC Argeș, apoi la Craiova și acum la Steaua”, a punctat mijlocașul.

Confruntarea Steaua – Astra se joacă duminică, de la ora 21:00, pe Look TV.

28 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: