Premieră! Nu vor exista prelungiri în Supercupa României. În caz de egalitate, se va trece direct la penalty-uri! - LOOKPLUS
Premieră! Nu vor exista prelungiri în Supercupa României. În caz de egalitate, se va trece direct la penalty-uri!

Premieră! Nu vor exista prelungiri în Supercupa României. În caz de egalitate, se va trece direct la penalty-uri!

Sursa foto: lpf.ro

Comitetul Executiv al FRF a luat astăzi o decizie inedită în privinţa disputării Supercupei României.

Şefii FRF au hotărât ca în cazul în care va fi egalitate după 90 de minute, se va trece direct la executarea loviturilor de departajare. Astfel, cele două finaliste nu vor mai fi obligate să joace două reprize suplimentare.

În acest an, câştigătoarea Supercupei României se va stabili între Astra Giurgiu şi CFR Cluj. Partida va avea loc în 16 iulie.

4 iunie 2016

Un comentariu To “Premieră! Nu vor exista prelungiri în Supercupa României. În caz de egalitate, se va trece direct la penalty-uri!”

  1. ,,Astfel, cele două finaliste nu vor mai fi obligate să joace două reprize suplimentare.,,
    Astfel, cele două finaliste vor fi obligate să treacă direct la loteria loviturilor de departajare și nu vor putea să mai joace (fotbal) două reprize suplimentare pt. a se decide câștigătorul meciului.
    Șefii FRF au renunțat (deocamdată) la varianta videoSupercupei conform căreia, în 16 iulie – la aceeași oră – , finalistele ar fi trecut direct la executarea loviturilor de departajare, Astra la Giurgiu iar CFR la Cluj (FRF nu a fost de acord cu sumele pretinse de portarii celor două echipe).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: