Pregătiți de spectacol. Fanii Universității Cluj s-au adunat în centrul orașului înaintea derby-ului cu CFR - LOOKPLUS
Pregătiți de spectacol. Fanii Universității Cluj  s-au adunat în centrul orașului înaintea derby-ului cu CFR

Pregătiți de spectacol. Fanii Universității Cluj s-au adunat în centrul orașului înaintea derby-ului cu CFR

Mai multe grupuri de suporteri ai Universității Cluj s-au strâns în zona centrală a orașului, înaintea meciului cu concitadina CFR.

Fanii ”studenților” au împânzit zonele Eroilor, Memorandumului și Piața Unirii, iar grupurile de susținători ai Universității continuă să se adune în centru. Îmbrăcați în culorile favoriților, suporterii au în dotare nelipsitele fulare și steaguri și promit un show în ”alb-negru” pe stadionul rivalei din Gruia. Liderii galeriei au anunțat că o coloană formată din câteva sute de fani va porni în jurul orei 18.00 spre arena ”Dr. Constantin Rădulescu”.

Meci de risc maxim în Gruia

Partida din această seară dintre CFR și ”U” Cluj este considerată una de risc maxim, motiv pentru care au fost mobilizate importante forțe de ordine. Peste 250 de jandarmi și în jur de 150 de polițiști se află pe străzi, iar majoritatea vor fi prezenți și la meci.

Din același motiv, circulația rutieră va fi închisă, începând cu ora 18.00, pe arterele din apropierea stadionului. Astfel, vor fi restricții pe străzile Emil Racoviţă, Mecanicilor, Romulus Vuia, C.A. Rosetti, Gruia, Baia Mare, Migdalului, Trâmbiţaşului şi Kovari Laszlo.

CFR – ”U” Cluj se va disputa în această seară, de la ora 21.00, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”. Partida contează pentru etapa a noua a Ligii 1 și va fi transmisă în direct și în exclusivitate de postul de televiziune Look TV.

29 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: