Poli Timişoara - ASA Târgu Mureş 3-1. Bănăţenii urcă pe loc de baraj. Chiajna, sub presiune! - LOOKPLUS
Poli Timişoara – ASA Târgu Mureş 3-1. Bănăţenii urcă pe loc de baraj. Chiajna, sub presiune!

Poli Timişoara – ASA Târgu Mureş 3-1. Bănăţenii urcă pe loc de baraj. Chiajna, sub presiune!

Timişoara a câştigat cu 3-1 în faţa celor de la ASA Târgu Mureş şi a urcat pe loc de baraj, cu 26 de puncte. Chiajna e obligată să câştige cu FC Botoşani pentru a mai spera la salvare.

Aflaţi pe loc retrogradabil, timişorenii nu aveau altă variantă decât victoria în faţa ultimei clasate. Alexandru Popovici a deschis scorul în debutul partidei, cu un şut de la aproximativ 20 de metri (‘3). Atacantul a bifat „dubla” după nici 14 minute, cu o execuţie superbă: voleu sub transversală! Bănăţenii au mai punctat o dată până la pauză, dar golul lui Cânu nu a fost validat, fundaşul gazdelor aflându-se în offside (’45+1).

Mailat şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, cu un şut la colţul scurt din interiorul careului (’59). Mureşenii au redus din handicap prin Bănel Nicoliţă, care a marcat un gol fenomenal: a preluat pe piept, după care a expediat un voleu aproape de vinclu (’65)! Cele două echipe şi-au mai creat ocazii până la finalul meicului, dar fără vreun efect pe tabelă. Scor final: 3-1!

28 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: