Ploaie de goluri în Moldova! FC Botoşani a făcut instrucţie cu Timişoara! Umilinţă supremă pentru Grigoraş! - LOOKPLUS
Ploaie de goluri în Moldova! FC Botoşani a făcut instrucţie cu Timişoara! Umilinţă supremă pentru Grigoraş!

Ploaie de goluri în Moldova! FC Botoşani a făcut instrucţie cu Timişoara! Umilinţă supremă pentru Grigoraş!

FC Botoşani a dat de pământ cu ACS Poli Timişoara, scor 6-1, şi a făcut un pas important în lupta pentru evitarea retrogradării.

Plecarea lui Cristi Pustai a fost de bun augur pentru FC Botoşani. Moldovenii au câştigat categoric în faţa Timişoarei şi continuă să spere la salvarea de la retrogradare.

Gazdele au deschis scorul în minutul 21, prin Vaşvari, care a marcat de la punctul cu var. La reluare, Fulop putea dubla avantajul echipei sale, dar Strauss s-a opus (’25). Atacantul s-a aflat la finalizare şi în minutul 35, când a ratat incredibil în două rânduri!

Cei care au punctat au fost timişorenii. Goga a egalat din penalty, vehement contestat de gazde (’40). Botoşaniul putea pleca în avantaj la cabine, dar Cabrera a şutat pe lângă din interiorul careului (’42).

Moldovenii au făcut show în actul secund. Ngadeu a dat startul, cu un gol înscris cu capul, după un corner (’52). Abia intrat pe teren, Matulevicius a dus scorul la 3-1, după ce a marcat printre picioarele portarului (’65). Lituanianul a reuşit „dubla” după doar şapte minute şi a declaşnat fiesta în tribune!

Gazdele nu şi-au potolit însă setea de goluri. Bujor (’79) şi Cabrera (’81) şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor, stabilind şi scorul final: 6-1!

4 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: