Pleacă Gică Hagi de la Viitorul? Ofertă de ultimă oră pentru "Rege" - LOOKPLUS
Pleacă Gică Hagi de la Viitorul? Ofertă de ultimă oră pentru „Rege”

Pleacă Gică Hagi de la Viitorul? Ofertă de ultimă oră pentru „Rege”

Curg ofertele pentru Gică Hagi. „Regele” a reușit să cucerească titlul în Liga 1, performanță remarcată și de către echipele importante din Europa și Africa.

Dorit de Galatasaray și în Rusia, Hagi a primit o ofertă și din Africa. Zamalek, echipa cu 5 ligi ale Campionilor Africii, 12 titluri și 25 de Cupe ale Egiptului, îl vrea cu orice preț pe tehnicianul Viitorului. Formația egipteană a încheiat doar pe ultimul loc pe podium ediția trecută și a ratat astfel calificarea în Champions League.

Hagi nu e singurul antrenor român aflat pe lista lui Zamalek. Egiptenii l-au dorit în primăvară și pe Marius Șumudică, ajuns în această vară la Kayserispor. În acest moment, Zamalek e pregătită de Augusto Inacio, fostul antrenor al celor de la FC Vaslui. Conducerea africanilor vrea să-l demită însă pe portughez și să-l aducă la cârmă pe Gică Hagi. Rămâne de văzut dacă „Regele” va accepta oferta.

20 iulie 2017

Un comentariu To “Pleacă Gică Hagi de la Viitorul? Ofertă de ultimă oră pentru „Rege””

  1. Oferim munca part-time exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: