Pleacă Gâlcă? ”E logic să mi se ceară demisia! Principalul vinovat sunt eu” - LOOKPLUS
Pleacă Gâlcă? ”E logic să mi se ceară demisia! Principalul vinovat sunt eu”

Pleacă Gâlcă? ”E logic să mi se ceară demisia! Principalul vinovat sunt eu”

Costel Gâlcă a luat foc după înfrângerea cu Oțelul (1-2). Tehnicianul Stelei se scuză pentru acest eșec și amintește faptul că a rămas din iarnă fără cei mai buni jucători.

Campioana a strâns doar un punct în ultimele trei meciuri din campionat și nu se mai regăsește, după ce i-a pierdut în pauza competițională pe Sânmărtean, Szukala și Keșeru. Rămas fără cei mai importanți jucători de pe axul central, Costel Gâlcă își reproșează faptul că l-a titularizat pe Iasmin Latovlevici, fundașul care a marcat în această seară în propria poartă.

„În prima repriză am fost o echipă largă în teren. Din păcate, jucătorii importanți au plecat, ei ne aduceau multă linişte. Avem ocazii şi nu marcăm, asta e grav. Am crezut în Latovlevici că va face un meci bun, dar după cum s-a văzut, nici un jucător din prima repriză n-a jucat bine”, a spus Gâlcă, la microfonul Look TV.

Tehnicianul Stelei își asumă ultimele rezultate slabe și le dă dreptate suporterilor care i-au cerut demisia, lăsând impresia că este dispus să plece de la echipă. ”E logic să mi se ceară demisia! Principalul vinovat sunt eu. Pentru următoarele meciuri e foarte important să avem toţi jucătorii valizi. Vom încerca să câştigăm meciul care vine cu Universitatea Cluj, după care o așteptăm pe ASA Târgu Mureș”, a adăugat Costel Gâlcă.

19 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: