Play-out: CS U Craiova - FC Voluntari 3 - 0. Ivan a reuşit o "dublă" spectaculoasă - LOOKPLUS
Play-out: CS U Craiova – FC Voluntari 3 – 0. Ivan a reuşit o „dublă” spectaculoasă

Play-out: CS U Craiova – FC Voluntari 3 – 0. Ivan a reuşit o „dublă” spectaculoasă

CS U Craiova a măturat pe jos cu FC Voluntari, scor 3-0. Trupa lui Ionel Ganea a jucat cu doi oameni în minus mai bine de o repriză.

Gazdele puteau deschide scorul chiar în debutul partidei, dar Măzărache a ratat două ocazii imense, în situaţie de unu la unu cu portarul advers (‘1, ‘7). Voluntariul a răspuns repede, prin Alcenat, care a nimerit transversala cu un şut de la 30 de metri (‘9)!

Cel care a spart gheaţa a fost Andrei Ivan. Atacantul a deschis scorul, după ce a trimis plasat, de la 20 de metri, fără speranţe pentru Balauru (’29). Misiunea oaspeţilor a devenit şi mai dificilă, după ce Filipov a văzut direct cartonaşuş roşu pentru un fault dur asupra lui Vătăjelu (’37). Ilfovenii s-au văzut cu doi oameni eliminaţi după nici 7 minute. Alcenat a primit al doilea galben şi, implicit, pe cel roşu pentru un fault asupra lui Ivan!

Craiova a încercat să profite de superioritatea numerică şi să înscrie un nou gol în poarta adversă. Nuno Rocha putea duce scorul la 2-0 în prelungirile primei reprize, dar şutul său de la peste 20 de metri a lovit bara (’45+1).

Oltenii au început în forţă şi actul secund. Ivan a reuşit „dubla”, după o acţiune superbă a lui Măzărache (’50). Nuno Rocha şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, cu un gol marcat în minutul 68! A fost de altfel şi ultima ocazie importantă a partidei!

6 martie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: