Play-out: Chiajna, doar egal cu Timişoara! Falub, ca şi demis! - LOOKPLUS
Play-out: Chiajna, doar egal cu Timişoara! Falub, ca şi demis!

Play-out: Chiajna, doar egal cu Timişoara! Falub, ca şi demis!

Continuă criza la Concordia. Chiajna a obţinut doar o remiză în faţa Timişoarei, scor 0-0, rezultat care poate să-i fie fatal lui Adrian Falub. Tehnicianul a înregistrat al nouălea meci fără victorie pe banca trupei ilfovene!

Bănăţenii au fost primii care au creat panică în careul advers. Hernandez a avut în două rânduri golul în bocanc, dar s-a pierdut cu firea în faţa porţii (‘5). Bărbuţ putea şi el să deschidă scorul, însă a trimis alături, după o acţiune personală (‘8). Ilfovenii au replicat prin Milevskiy, al cărui şut a fost respins in extremis de Strauss (’12)! A venit rândul lui Bălgrădean să se afirme. Goalkeeper-ul gazdelor a avut o intervenţie excelentă la lovitura de cap expediată de Popescu (’18). La reluare, Milevskiy şi Feussi au ratat o bună şansă de a deschide scorul (’24).

Gazdele s-au jucat cu nervii lui Falub şi pe finalul primei reprize. Garcia (’41) a reluat alături dintr-o poziţie ideală, iar Milevskiy şi Bucurică nu l-au putut învinge pe Strauss la aceeaşi fază (’44).

Portarul oaspeţilor s-a remarcat şi în debutul actului secund, când a parat şutul trimis de un jucător al Chiajnei (’54). Purece a căutat şi el golul, însă a trimis pe lângă, din afara careului (’55). Timişoara a răspuns la fel de tăios. Bălgrădean a avut o intervenţie miraculoasă la execuţia lui Goga din interiorul careului (’68). Oaspeţii şi-au complicat misiunea pe finalul partidei, când Bărbuţ (’83) şi Goga (’87) au fost eliminaţi de Lucian Rusandu!

Concordia a forţat golul victoriei, însă apărarea oaspeţilor a rezistat eroic!

7 martie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: