Planuri de Anul Nou. Dinu Todoran, aproape de o revenire în Liga 1 (VIDEO) - LOOKPLUS
Planuri de Anul Nou. Dinu Todoran, aproape de o revenire în Liga 1 (VIDEO)

Planuri de Anul Nou. Dinu Todoran, aproape de o revenire în Liga 1 (VIDEO)

După 17 ani petrecuţi în Liga 1, Dinu Todoran a ajuns vedeta echipei FC Voluntari, din liga secundă, alături de care este tot mai aproape de o promovare în primul eşalon.

Fost campion cu Unirea Urziceni în sezonul 2008-2009 şi vicecampion în sezonul următor, Dinu Todoran a ales în 2013 să joace pentru o echipă din liga a 3-a, spre surprinderea apropiaţiilor.

„Sperăm la vară să fim în prima ligă. Când am venit prima oară aici, toată lumea mi-a zis că sunt nebun că m-am dus în Divizia C, acolo la Voluntari, unde nu a auzit nimeni de ei, dar domnul primar, împreună cu cei din Consiliul Local, sunt nişte oameni de treabă. Este un proiect frumos şi uite că am reuşit prima parte şi sper să reuşim şi următoarea şi mă bucur că am ales Voluntari”, a declarat Dinu Todoran pentru Look TV.

Mijlocaşul a fost aproape de un transfer şi la Steaua în 2006, echipă pe care o consideră în acest moment fară adversar în Liga 1.

„Steaua este cea mai bună echipă din România, are jucători buni. Chiar dacă domnul Gigi Becali este acolo unde este, văd că Steaua merge bine şi aşa. Este păcat că doar o singură echipă se bate la titlu. CFR nu mai este, Urziceni, din păcate, nu mai este, deci a rămas Steaua, care merită”, a mai spus Todoran pentru Look TV.

Dinu Todoran şi-a început cariera de fotbalist la ICIM Braşov şi a mai trecut pe la Petrolul, Astra, FC Botoşani, Unirea Urziceni și Farul Constanţa, cu care a jucat două finale, una a Cupei Intertoto şi una a Cupei României.

1 ianuarie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: