„Planeta se scufundă”...din nou. FC Braşov a învins Rapidul în Giuleşti (VIDEO) - LOOKPLUS
„Planeta se scufundă”…din nou. FC Braşov a învins Rapidul în Giuleşti (VIDEO)

„Planeta se scufundă”…din nou. FC Braşov a învins Rapidul în Giuleşti (VIDEO)

FC Braşov a plecat cu toate cele trei puncte din Giuleşti. „Stegarii” au trecut de Rapid cu 1-0, după un gol marcat de Aganovic, pe final. Rapidul nu a mai câştigat din etapa a şaptea şi se scufundă tot mai mult în clasament.

Rapidul lui Marian Rada i-a luat tare pe „stegari”, iar Ciolacu a fost aproape de a deschide scorul, în minutul 9. Atacantul gazdelor a luat o acţiune pe cont propriu şi a finalizat-o cu un şut la colţul scurt, parat de Iacob. Tot rapidiştii au trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 21. Săndulescu nu a putut profita de ieşirea eronată a goal-keeperului braşovenilor şi a trimis mingea în bară. Marian Rada a primit o lovitură puternică în minutul 27, când Mera a fost eliminat. Jucătorul a încasat două cartonaşe galbene în 20 de minute şi a fost trimis la cabine de Cristian Balaj, arbitrul partidei.

Repriza secundă s-a jucat pe contre. Oaspeţii au încercat să profite de superioritatea numerică, în vreme ce rapidiştii au fost ameninţători, dar nicio echipă nu şi-a creat ocazii clare. Trupa lui Adrian Szabo a fost aproape de deschiderea scorului în minutul 73. Constantinescu a centrat din dreapta, iar Ciocâlteu, aflat pe linia careului mic, nu a reuşit să-l învingă pe Drăghia. În cele din urmă insistenţele „stegarilor” s-au materializat în minutul 83. Serginho a centrat de pe partea stângă, Enceanu nu a putut relua, dar în apropiere s-a aflat Aganovic, care a trimis mingea sub bară și cele trei puncte merg sub Tâmpa.

 

17 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: