Piţurcă i-a cucerit pe arabi cu primele declaraţii: „Vreau să câştig titlul” (VIDEO) - LOOKPLUS
Piţurcă i-a cucerit pe arabi cu primele declaraţii: „Vreau să câştig titlul” (VIDEO)

Piţurcă i-a cucerit pe arabi cu primele declaraţii: „Vreau să câştig titlul” (VIDEO)

Victor Piţurcă a dat ochii cu presa din Arabia Saudită, pentru prima dată din postura de antrenor al echipei Al Ittihad, şi a părut mult mai degajat faţă de întâlnirile cu media românească. Tehnicianul de 58 de ani a mărturisit care sunt motivele pentru care a ales să antreneze pe Al Ittihad.

[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=OezegL4yBpI”]

 

„Ştiam că Al Ittihad este un club mare, de tradiţie şi foarte iubit de suporteri. Acesta a şi fost motivul pentru care am făcut acest pas şi am plecat de la echipa naţională a României. Am venit pentru preşedintele clubului care m-a dorit foarte mult şi pentru suporterii echipei care sunt fantastici”, a declarat Victor Piţurcă, la prima întâlnire cu mass media din Arabia Saudită.

Piţurcă a recunoscut că are nevoie de timp să evalueze lotul, dar obiectivul său rămâne acelaşi, indiferent de lot, câştigarea titlului. „Până la vară, mi-aş dori să câştigăm campionatul, după care vedem ce se poate face. Deocamdată trebuie să mă familiarizez cu echipa. Am nevoie de timp, cam până la meciul cu Al Hilal să evaluez valoarea lotului. Stranierii sunt OK. E important să stau cu ei o perioadă, dar din punctul meu de vedere sunt jucători care pot rămâne fără probleme la Al Ittihad”, a mai spus fostul selecţioner al României.

Victor Piţurcă va avea sub conducere doar patru jucători născuţi în afara Arabiei Saudite. Singurii stranieri din lot sunt Samba Diakite (Mali), Marquinho (Brazilia) Didier Ya Konan (Coasta de Fildeş) şi Mohammad Al-Dmeiri (Iordania).

23 octombrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: