Pițurcă, aproape de infarct! "Satana" a trăit momente dramatice, aseară, în campionatul Arabiei Saudite. Ce riscă fostul selecționer (VIDEO) - LOOKPLUS
Pițurcă, aproape de infarct! „Satana” a trăit momente dramatice, aseară, în campionatul Arabiei Saudite. Ce riscă fostul selecționer (VIDEO)

Pițurcă, aproape de infarct! „Satana” a trăit momente dramatice, aseară, în campionatul Arabiei Saudite. Ce riscă fostul selecționer (VIDEO)

Victor Pițurcă a trecut de la extaz la agonie și invers la meciul pe care echipa sa l-a câștigat cu 4-3 pe terenul lui Al Shabab.

Fără Lucian Sânmărtean și Lukasz Szukala, Al Ittihad a marcat golul victoriei în minutul 87, după ce Al Shabab a condus cu 1-0 și cu 3-2. Golurile gazdelor au fost înscrise de Al Shamri (’36), Al Asta (’61) și Al Bishi (’67), în timp ce pentru trupa lui Pițurcă au punctat Marquinho (’40), Fallatah (’53), Asiri (’73) și Dagriri (’87).

Grație victoriei de aseară, coroborată cu eșecul lui Al Hilal, Al Ittihad păstrează în continuare șanse la locul trei, care asigură calificarea în Liga Campionilor Asiei. Cu o etapă înainte de finalul campionatului din Arabia Saudită, echipa lui Victor Pițurcă are 51 de puncte, la fel ca și fosta grupare antrenată de Laurențiu Reghecampf. În ultima rundă, Al Ittihad joacă pe teren propriu împotriva lui Al Ahli, iar Al Hilal primește vizita lui Hajer, ocupanta locului 10.

Dacă va rata podiumul, Pițurcă va fi demis de la cârma echipei saudite. Fostul selecționer al naționalei României are însă șanse mari să fie instalat la cârma oltenilor de la CSU Craiova, în cazul în care aceștia primesc acceptul să evolueze în cupele europene.

11 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: