Pintilii: „Nu mă așteptam ca Pițurcă să-l ia pe Sânmărtean” - LOOKPLUS
Pintilii: „Nu mă așteptam ca Pițurcă să-l ia pe Sânmărtean”

Pintilii: „Nu mă așteptam ca Pițurcă să-l ia pe Sânmărtean”

Pentru Mihai Pintilii, transferul lui Lucian Sânmărtean tocmai la rivala echipei sale, Al-Hilal, a fost o surpriză. Mijlocașul nu se aștepta ca fostul selecționer să-l poată convinge pe cel mai bun jucător din România.

Pintilii și Reghecampf vs. Sânmărtean, Szukala și Pițurcă. Acesta va fi cel mai aprins duel din Arabia Saudită, dacă nu de acum, cel puțin din vară. Pentru fotbalistul lui Al-Hilal a fost o surpriză că cei doi au semnat cu echipa lui Pițurcă și abia așteaptă duelurile cu Al-Ittihad.

„A fost frumos în vacanță, am petrecut cu familia. Senzațional! Pentru anul acesta, cel mai important pentru mine e să fiu sănătos. Nu se aștepta probabil nimeni ca Pițurcă să-l transfere pe Sânmărtean sau pe Szukala. E bine pentru ei, sunt jucători care au o anumită vârstă. Vom vedea în campionat dacă echipa lor e mai bună ca a noastră. Deocamdată sunt în spatele nostru”, a spus Pintilii, la întoarcerea din vacanță.

Legat de zvonurile care-l dădeau pe Pintilii plecat de la Al-Hilal, impresarul său, Anamaria Prodan, a clarificat lucrurile: „Pintilii este cel mai iubit jucător din ultimii ani ai lui Al-Hilal. Nu s-a pus și nu se va pune problema niciodată ca el să plece. Este singurul jucător despre care niciodată nu s-a discutat să plece”.

6 ianuarie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: