Petrolul se scufundă încet, dar sigur! Ploieştenii, îngenuncheaţi de Craiova - LOOKPLUS
Petrolul se scufundă încet, dar sigur! Ploieştenii, îngenuncheaţi de Craiova

Petrolul se scufundă încet, dar sigur! Ploieştenii, îngenuncheaţi de Craiova

Sursa foto: csuc.ro

CSU Craiova a debutat cu dreptul în noul an. Oltenii au câştigat cu 2-0 în faţa Petrolului, graţie golurilor marcate de Vătăjelu şi Nuno Rocha. Gazdele au jucat cu un om în minus din minutul 57!

Se îngroaşă gluma la Petrolul. Ploieştenii au pierdut din nou în Liga I şi îşi reduc semnificativ şansele de a rămâne în primul eşalon. Prahovenii au cedat cu 0-2 pe terenul Craiovei, echipă care are însă şanse minime de a prinde play-off-ul.

Oltenii au deschis scorul prin Vătăjelu, care a punctat, cu mari emoţii, de la punctul cu var (’19). Trupa craioveană şi-a complicat misiunea în startul actului secund, când Madson a fost eliminat (’57). Deşi au jucat în inferioritate numerică, gazdele au reuşit să mai puncteze, prin Nuno Rocha, care a finalizat cu o execuţie spectaculoasă (’63).

Petrolul a replicat prin Paolucci, dar italianul a fost blocat excelent de Straton (’85). La reluare, Ivan putea duce scorul la 3-0, dar a reluat cu latul alături, deşi se afla singur cu portarul advers (’86). Ploieştenii au cerut penalty în prelungiri la un henţ în careu comis de Dumitraş, dar Marius Avram nu a dictat nimic (’90+3). Scor final: 2-0.

14 februarie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: