Petrolul Ploieşti - Gaz Metan Mediaş este în direct pe Look TV, de la ora 21.00 - LOOKPLUS
Petrolul Ploieşti – Gaz Metan Mediaş este în direct pe Look TV, de la ora 21.00

Petrolul Ploieşti – Gaz Metan Mediaş este în direct pe Look TV, de la ora 21.00

Petrolul a profitat de egalul din etapa trecută dintre Astra şi Steaua şi s-a apropiat la cinci puncte de lidereul la zi a Ligii I. Elevii lui Mulțescu trebuie să câștige cu „gaziștii” pentru a continua lupta la titlu.

Petrolul are o singură victorie în ultimele patru etape, succes obţinut în runda trecută cu Viitorul Voluntari, scor 3-1, însă „lupii galbeni” au fost conduşi la pauză cu scorul de 1-0. Astfel, ploieştenii au bifat a doua victorie consecutivă cu Mulţescu pe bancă, după cea din cupă, cu Unirea Jucu, scor 3-0. Petrolul ocupă locul 5 în clasament, cu 17 puncte.

„Gaz Metan are tupeu în deplasare, dar depinde şi de noi dacă îi vom lăsa să facă ce vor pe teren. Vreau să gândim atacul încă de când mingea se află la adversar. Sunt mulţumit de echipă, se vede o creştere în jocul nostru, am câştigat din punctul de vedere al exprimării, chiar dacă jucătorii au avut fluctuaţii de formă”, a declarat antrenorul Petrolului Ploieşti, Gheorghe Mulţescu.

Gaz Metan Mediaş a remizat pe teren propriu cu Piatra-Neamţ, scor 2-2, după ce a fost condusă cu 2-0. A urmat o victorie cu Viitorul, scor 3-1, în ultimele două meciuri, ambele jucate pe teren propriu. Gaz Metan Mediaş a primit 12 goluri în ultimele cinci etape şi ocupă locul 9 în clasament, cu 12 puncte.

4 octombrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *