Percheziţii la Chiajna. Prejudiciu de 35 de milioane de lei! Reacţia lui Falub - LOOKPLUS
Percheziţii la Chiajna. Prejudiciu de 35 de milioane de lei! Reacţia lui Falub

Percheziţii la Chiajna. Prejudiciu de 35 de milioane de lei! Reacţia lui Falub

Probleme mari pentru Concordia. Poliţiştii din Ilfov, însoţiţi de procurori, au descins astăzi la Primăria Chiajna şi la Clubul Sportiv din localitate, într-un dosar de delapidare, deturnare de fonduri şi evaziune fiscală cu un prejudiciu de 35 de milioane de lei.

Au fost emise şase mandate de percheziţii şi 11 mandate de aducere. Primarul Mircea Minea a fost ridicat de poliţişti şi dus cu maşina la sediul Parchetului, pentru audieri, după ce ar fi efectuat sponsorizări către Clubul Sportiv Concordia Chiajna fără respectarea procedurilor legale. Oamenii legii au mers şi la clubul de fotbal ce evoluează în play-out-ul Ligii 1, acolo unde există suspiciunea de spălare de bani. Minea este suspectat că a dat spre administrare un hotel care se află în proprietatea clubului din Chiajna şi, prin intermediul acestuia, ar fi fost spălaţi banii, cu ajutorul a două firme fantomă. De asemenea, primarul din Chiajna este suspectat că în perioada 2011-2015 ar fi făcut mai multe sponsorizări pentru echipa Concordia, acolo unde este şi preşedinte.

„Astăzi am aflat, încă nu ştiu despre ce e vorba. Deocamdată, trebuie să vedem ce se întâmplă. Eu nu pot sa vorbesc deocamdată, nici nu ştiu exact ce înseamnă descinderea DNA-ului. Nu sunt lucruri care mă privesc pe mine. Am avut linişte din punct de vedere financiar, deoarece salariile sunt plătite la zi. Nu ştiu cine plăteşte salariile, avem contract cu clubul Concordia Chiajna, nu cu primăria. Legătura mea strictă este cu domnul Tănase (preşedintele clubului, n.red.), nu cu primarul. Am vorbit cu dânsul la instalare, dar am vorbit doar despre fotbal. În rest, am vorbit de puţine ori, nu a venit niciodată să se implice personal la echipă. Doar asta este legătura mea cu dânsul. La antrenamente n-a venit de trei ori de când sunt eu aici. Sper ca aceste lucruri să fie trecătoare, mai avem două meciuri şi putem evita retrogradarea. Dacă batem Petrolul, rămânem în luptă pentru salvarea directă. Este meciul care ne ţine în viaţă”, a declarat Adrian Falub, la un post de televiziune.

6 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: