"Peluza Roș-Albastră", atac la conducerea Stelei. Valeriu Argăseală, vizat! - LOOKPLUS
„Peluza Roș-Albastră”, atac la conducerea Stelei. Valeriu Argăseală, vizat!

„Peluza Roș-Albastră”, atac la conducerea Stelei. Valeriu Argăseală, vizat!

Steaua a fost susținută de un public numeros pe stadionul lui Gaz Metan. Elevii lui Reghe au fost sprijiniți atât de fanii din Ardeal, cât și de suporteri veniți de la București. 

Galeria vicecampioanei putea fi însă mult mai numeroasă. Reprezentanții „Peluzei Roș-Albastre” susțin că cei din conducerea clubului, în special Valeriu Argăseală, nu sunt interesați de prezența lor în tribune.

„Aseară, înaintea partidei Gaz Metan – Steaua, conducerea clubului a demonstrat încă o dată că nu este interesată de prezența suporterilor la stadion pentru a încuraja echipa. Nu ne referim la patronul echipei, care a făcut ce ținea de el, ci la Valeriu Argăseală. Prin comportamentul său demonstrează că nu-l interesează suporterii echipei, chiar dacă trebuie să treacă peste cuvântul patronului, iar fanii parcurg sute de kilometri pentru a fi alături de echipă. Ne întrebăm cum s-ar fi simțit Valeriu Argăseală, dacă ar fi venit până la Mediaș, nu ar fi fost pe lista de invitați la lojă și i s-ar fi spus că trebuie să se descurce singur cu intrarea în stadion pentru a asista la partidă”, este mesajul postat de fani pe Facebook.

„Și, în afară de calificare, poate faceți și un cadou frumos SUPORTERELOR STELISTE. Fiind 1 Martie, nu ar strica intrare liberă pentru ele”, au adăugat fanii din „Peluza Roș-Albastră”.

27 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: