Paul Anton și Vali Lazăr se întorc la Dinamo. "Vor aduce un plus echipei" - LOOKPLUS
Paul Anton și Vali Lazăr se întorc la Dinamo. „Vor aduce un plus echipei”

Paul Anton și Vali Lazăr se întorc la Dinamo. „Vor aduce un plus echipei”

Vali Lazăr (foto) și Paul Anton au șanse mari să revină la Dinamo la finalul acestui sezon.

Primul a fost cedat sub formă de împrumut până la vară la Al-Sailiya, în schimbul a 200.000 de euro. Dacă vor decide să-l ia definitiv, arabii trebuie să mai achite încă 500.000 de euro. Conducerea lui Al-Sailiya nu pare însă dispusă să achite clauza de cumpărare, astfel că Lazăr va reveni la formația din Ștefan cel Mare.

În ceea ce-l privește pe Anton, acesta a fost împrumutat la Getafe în schimbul a 150 000 de euro, dintre care 20% din bani au ajuns la Pandurii Târgu Jiu. Dacă spaniolii vor dori să-l cumpere definitiv, Dinamo va mai încasa 700.000 de euro. Ibericii nu au dat însă semne că ar vrea să-l achiziționeze pe mijlocaș.

„Am vorbit cu președintele de la Getafe și mai mult de 98% nu vor activa clauza pentru Paul Anton. Dacă nu va avea altă ofertă, se va întoarce la Dinamo. El este foarte apreciat în Spania și cred că va avea și alte oferte de a rămâne acolo”, a precizat Cosmin Contra.

„Cât au jucat la Dinamo au făcut-o foarte bine. Dacă vor reveni la echipă, sunt sigur că vor aduce un plus”, a subliniat Ionel Dănciulescu.

5 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: