Papionul, un accesoriu veșnic la modă (VIDEO) - LOOKPLUS
Papionul, un accesoriu veșnic la modă (VIDEO)

Papionul, un accesoriu veșnic la modă (VIDEO)

Dacă în trecut erau considerate o marcă a masculinității, papioanele au devenit un accesoriu chic şi pentru femei. Acum pot fi purtate la orice ținută și s-a renunțat și la culorile lor banale. Roz, galbene, cu buline sau cu dungi, papioanele înveselesc aproape orice ținută.

Purtat în trecut doar la evenimente oficiale, de către bărbații care afișau o atitudine austeră, sobră, dar rafinată, papionul a devenit în ultimii ani un must-have. Accesoriile nu mai au nici o limită de vârstă sau de sex.

„Poate purta oricine, la orice eveniment, ne îndepărtăm puţin de zona aceea de acum câţiva ani, când numai strict la nunţi sau la evenimente mai selecte se purtau papioane”, consideră Robert Pantazi, designer de papioane.

Drept dovadă, putem vedea simpaticul accesoriu și la gâtul unor femei. Spre exemplu Inna, Dana Rogoz sau Anda Adam l-au afilat la diferite evenimente. Iar când vine vorba despre papioanele colorate, Marius Moga se declară cel mai mare fan al acestora.

La modă sunt și papioanele personalizate. De la personajele din desene animate, până la nume de firme sau chiar propriile fotografii, toate sunt printate pe ele.

20 octombrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: