Pantilimon superstar! A ajuns să facă echipă cu Messi și Ronaldo - LOOKPLUS
Pantilimon superstar!  A ajuns să facă echipă cu Messi și Ronaldo

Pantilimon superstar! A ajuns să facă echipă cu Messi și Ronaldo

Costel Pantilimon a fost inclus de un cunoscut site de analiză în cel mai bun 11 al sezonului din Europa. Alături de el, în această echipă apar superstarurile Messi și Cristiano Ronaldo.

Portarul celor de la Sunderland a scris istorie în Premier League, unde a fost declarat cel mai bun portar al competiției, în urmă cu doar câteva luni. Evoluțiile românului l-au adus și în atenția celebrului site de analiză și statistică WhoScored, care urmărește evoluțiile fotbaliștilor din toate competițiile importante ale continentului. Cu o medie a notelor din acest sezon de 7,1, Costel Pantilimon e considerat portarul cu cele mai constante evoluții, motiv pentru care a fost inclus în cel mai bun 11 al sezonului.

Performanța sa este cu atât mai importantă cu cât acest top a fost întocmit ținându-se cont și de valoarea competițiilor. De altfel, în acest dream-team au fost incluși doar jucători din cele mai puternice cinci campionate ale Europei, Anglia, Germania, Spania, Italia și Franța. În afara goalkeeper-ului naționalei României, Premier League mai dă doar doi jucătorii, Cesc și Hazard, de la Chelsea. Din echipa sezonului nu lipsesc nici Leo Messi și Cristiano Ronaldo.

31 martie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: