"Panti" are Anglia la picioare. Portarul român, ales în echipa etapei din Premier League - LOOKPLUS
„Panti” are Anglia la picioare. Portarul român, ales în echipa etapei din Premier League

„Panti” are Anglia la picioare. Portarul român, ales în echipa etapei din Premier League

Presa engleză l-a inclus pe Costel Pantilimon în echipa etapei a XVII-a din Premier League. Portarul român a avut o evoluţie excelentă în partida câştigată de Sunderland, scor 1-0, pe terenul lui Newcastle.

Jurnaliştii de la www.winnersports.co.uk l-au ridicat în slăvi pe fostul portar al Politehnicii Timişoara şi al celor de la Manchester City. „Pantilimon a reuşit câteva intervenţii de fineţe în timpul meciului, dar cea acrobatică la Moussa Sissoko a fost strălucită”, au notat britanicii, care au ales şi echipa etapei: Pantilimon (Sunderland) – Zabaleta (Manchester City), Skrtel (Liverpool), Fonte (Southampton), Ashley Young (Manchester United) – Matic (Chelsea), Larsson (Sunderland) – David Silva (Manchester City), Downing (West Ham United), Cazorla (Arsenal) – Charlie Austin (QPR).

Şi ziariştii de la site-ul teamtalk.co.uk. au acordat spaţii largi goalkeeper-ului român. „Poate Adam Johnson primeşte aplauzele pentru golul ce a adus victoria în derby, dar eroul prea uşor trecut cu vederea, nu numai în acest meci, ci în tot sezonul echipei Sunderland, este portarul Pantilimon. Trimis pe teren în locul gafeurului Vito Mannone, românul a păstrat poarta neatinsă pentru al patrulea meci din opt partide. Paradele strălucitoare reuşite în faţa adversarilor Ayoze Perez şi Moussa Sissoko, inclusiv una chiar înaintea golului marcat de Johnson, i-au ţinut pe oamenii lui Gus Poyet în joc şi în cursa pentru o victorie vitală. Pantilimon are cel mai bun procentaj al şuturilor apărate (82%) dintre toţi portarii din Premier League în acest sezon şi continuă să-şi dovedească valoarea”, au scris englezii.

23 decembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: