Pandurii, victorie chinuită în fața Voluntariului. Hora, din nou decisiv pentru gorjeni - LOOKPLUS
Pandurii, victorie chinuită în fața Voluntariului. Hora, din nou decisiv pentru gorjeni

Pandurii, victorie chinuită în fața Voluntariului. Hora, din nou decisiv pentru gorjeni

Pandurii Târgu Jiu a obținut o victorie chinuită în fața Voluntariului, scor 2-1. Gorjenii au urcat pe locul 2 în clasament, la doar 3 lungimi de liderul Astra.

FC Voluntari a fost foarte aproape să producă surpriza pe terenul Pandurilor. Ilfovenii au avut un început furibund de meci. Todoran a nimerit bara în startul partidei, după ce s-a distrat cu apărarea gazdelor (‘4). Jucătorul oaspeților și-a luat revanșa în minutul 13, când a deschis scorul cu o frumoasă lovitură de cap. Mijlocașul putea bifa dubla după nici 10 minute, însă a fost blocat excelent de Mingote. Gorjenii s-au trezit spre finalul reprizei. Răduț a egalat, cu un șut plasat din interiorul careului (’38).

Voluntariul a pornit ca din pușcă și în actul secund. Bălan a avut șansa golului, însă a trimis pe lângă poartă, deși scăpase singur cu portarul advers. Fotbalistul oaspeților se afla în offside, nesemnalizat însă de tușier (’53). Cum ocaziile se răzbună, Pandurii a dat lovitura în minutul 70, prin Hora, care a ajuns la a noua reușită în acest sezon.

1 noiembrie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: