Pandurii - Gaz Metan 0-0. Gorjenii, în grafic pentru salvarea de la retrogradare - LOOKPLUS
Pandurii – Gaz Metan 0-0. Gorjenii, în grafic pentru salvarea de la retrogradare

Pandurii – Gaz Metan 0-0. Gorjenii, în grafic pentru salvarea de la retrogradare

Pandurii au remizat, scor 0-0, cu Gaz Metan şi păstrează şanse mari în lupta pentru evitarea retrogradării. Jucătorii lui Stoican se află pe locul 5, cu 27 de puncte, la 4 lungimi distanţă de contracandidatele la menţinerea în primul eşalon.

Aflaţi în zona fierbinte a clasamentului, gorjenii aveau nevoie disperată de puncte în duelul cu Gaz Metan, echipă lipsită de grijile retrogradării. Elevii lui Flavius Stoican au început în forţă partida. Cioinac a expediat o torpilă de la distanţă, dar Greab a reuşit să reţină (‘7). Oaspeţii au replicat prin Olaru, care nu a nimerit ţinta în două rânduri (’12, ’18). Bic a ratat cea mai mare ocazie a primei părţi, după ce a trimis puţin alături de la 20 de metri (’41).

Gorjenii au irosit şi ei o şansă uriaşă în actul secund. Nemarcat în careu, Hamed a reluat alături spre stupoarea spectatorilor (’66)! Oaspeţii au cerut penalty în minutul 84, la o pătrundere a lui Creţu, care s-a ciocnit de Ene, însă arbitrul nu a arătat punctul cu var. Negruţ putea aduce o victorie nesperată pentru echipa sa, dar a şutat puţin peste din interiorul careului (’90+2). Nu a contat însă. Gorjenii au obţinut un punct care îi menţine în grafic în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

26 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: