Pandurii - Concordia 0-1. A doua victorie la rând pentru ilfoveni - LOOKPLUS
Pandurii – Concordia 0-1. A doua victorie la rând pentru ilfoveni

Pandurii – Concordia 0-1. A doua victorie la rând pentru ilfoveni

Concordia Chiajna a înregistrat a doua victorie consecutivă în campionat, 1-0 pe terenul celor de la Pandurii. Ilfovenii ocupă locul 11 în clasament, cu 24 de puncte, în timp ce gorjenii se situează pe poziția a 12-a, cu 19 puncte.

Prima ocazie a meciului a aparținut gazdelor. Stana a șutat cu stângul din preajma punctului cu var, dar Bălgrădean a reușit să respingă de sub transversală (‘6). La reluare, Concordia a cerut penalty după un duel între Bușu și Serediuc, dar arbitrul Iulian Călin a lăsat jocul să continue (’16). Gorjenii au cerut și ei lovitură de pedeapsă după un contact între Surugiu și Fota, dar centralul partidei nu s-a lăsat înduplecat. Reluările TV arată că faultat s-a produs însă în afara careului (’35).

Oaspeții au deschis scorul pe finalul reprizei, prin Raul Costin. Mijlocașul a profitat de ieșirea hazardată din poartă a lui Stanca și a înscris cu un șut plasat, de la 25 de metri (’42). Răducanu putea dubla avantajul pentru ilfoveni, dar a fost deposedat în momentul execuției de Samson (’45+1).

Herea nu a fost nici el mai norocos. Atacantul a scăpat singur spre poarta adversă, dar nu l-a putut învinge pe Stanca, portarul gazdelor deposedându-l pe fostul rapidist (’53). Gorjenii au replicat prin Jeffrey, care a șutat însă anemic din afara careului (’77).

S-a terminat 1-0 pentru Chiajna, echipă care a sărbătorit astăzi 200 de meciuri în Liga 1.

19 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: